Πέμπτη 9 Απριλίου 2020
x

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ FAM FIESTA BY KIDOT ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η προσέλευση των επισκεπτών, στο Fam Fiesta by KIDOT, ξεκινάει από τις 11.00 το πρωί, ενώ οι δράσεις για όλες τις ηλικίες αρχίζουν στη 13.00.

Η πρώτη συνάντηση του Fam Fiesta by KIDOT στη Θεσσαλονίκη για το 2019 είναι γεγονός και έρχεται σε λίγες μέρες στο Toms Flagship Store Thessaloniki στη Τσιμισκή 22.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του KIDOT προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα λαχταριστό ταξίδι στον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού και της διασκέδασης, γεμάτο ψυχαγωγικές βιωματικές δράσεις, παιχνίδια συνεργασίας και αλληλεπίδρασης, θεατρικά δρώμενα, μουσική και φυσικά πολύ χορό.

Η προσέλευση των επισκεπτών ξεκινάει από τις 11.00 το πρωί, ενώ οι δράσεις για όλες τις ηλικίες αρχίζουν στη 13.00.

Συγκεκριμένα, η μέρα ξεκινά από τις 11 το πρωί με τους διοργανωτές να καλωσορίζουν  τους επισκέπτες σε έναν όμορφο χώρο ελεύθερης δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από προσχολική ηλικία, ενώ οι συνοδοί των παιδιών μπορούν να απολαύσουν τα βελούδινα ροφήματα και τα γευστικά snacks από το Food & Drink Βar της Toms.

Η ενότητα των δράσεων ξεκινάει στη 13.00 με δύο ανεπανάληπτες βιωματικές εκπαιδευτικές δράσεις.

«Με αφορμή ένα βιβλίο για τη φιλία και την αγάπη γράφουμε τη δική μας ιστορία με το κόκκινο και το μπλε να κάνουν παρέα. Είναι απαραίτητο να είμαστε ίδιοι με κάποιον για να είναι φίλος μας; Διαβάζουμε το βιβλίο «Κόκκινο και Μπλε μαζί» και γράφουμε μια ιστορία για μια ασυνήθιστη φιλία. Παράλληλα, γινόμαστε Μικροί Κηπουροί φτιάχνοντας μεγάλα επιτεύγματα τα οποία θα διακοσμήσουμε με μεγάλη φαντασία», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Συνεχίζουμε με βιωματικές ψυχαγωγικές δράσεις, ή αλλιώς με τα αγαπημένα μας Side Events!  Τι θα γινόταν αν εγκλωβιζόμασταν στο διάστημα; Αν χανόμασταν στη ζούγκλα; Αν κάναμε μια βόλτα στην έρημο; Ποιον θα συναντούσαμε στο βυθό ενός ωκεανού; Έχουμε μία ολόκληρη ώρα μπροστά μας γεμάτη ανακαλύψεις και περιπέτειες! Παράλληλα, φωνάζοντας μία μαγική φράση που θα πρέπει να πούμε τρεις φορές μπαίνουμε μονομιάς στον Ονειρικό κόσμο της Πειραματοχώρας με την διαδραστική θεατρική παράσταση"Η Λιλίκα στην Πειραματοχώρα", συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Γυρνάμε και πάλι στα wokrshops και ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε μαζί όλα τα συστατικά και να μαγειρέψουμε τα πιο νόστιμα παραμύθια σε ένα άκρως διαδραστικό εργαστήριο, ενώ παράλληλα  μπαίνουμε στο μαγικό παιχνίδι της ανακύκλωσης και φτιάξουμε μουσικά όργανα εύκολα και ωραία με στόχο την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης των παιδιών», προσθέτει.

Τέλος, με το σύνθημα Join the Fiesta, σύμφωνα με τους διοργανωτές, έρχεται το πιο ιδανικό κλείσιμο για μία εκδήλωση που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

Μουσική, χορός, προκλήσεις και μουσικοκινητικές δραστηριότητες που έχουν ως στόχο την διασκέδαση των μικρών αλλά και των μεγάλων μας φίλων.

Παράλληλα με τις εκπαιδευτικές δράσεις και τα ψυχαγωγικά event, στο χώρο διεξαγωγής του Fam Fiesta θα βρίσκεται το πιο family oriented market δίνοντας την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά να ανακαλύψουν στοχευμένα προϊόντα και υπηρεσίες για το παιδί, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια καθώς και να συνομιλήσουν με μερικούς από τους εισηγητές των δράσεων του 1st Fam Fiesta by KIDOT Thessaloniki Edition 2019.

Οι επισκέπτες του Fam Fiesta καλούνται να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής πριν την έναρξη των δράσεων και των εργαστηρίων έτσι ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους σε αυτά.

Για τις δράσεις υπάρχει ηλεκτρονική προεγγραφή την οποία μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link: http://bit.ly/2uVi7wM

Προεγγραφές θα πραγματοποιούνται και στον χώρο διεξαγωγής την ίδια μέρα εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Το Fam Fiesta είναι μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια! Έτσι, οι δράσεις μας απευθύνονται τόσο σε γονείς όσο και σε παιδιά προάγοντας την αλληλεπίδραση και τις δραστηριότητες γονέα-παιδιού.

Με τη Συμμετοχή:
Genius Baby * Τα ρα τα τζουμ Πρότυπος Παιδικός Σταθμός * Άθυρμα * Παραμυθοσαλάτα * Αγγελική Χατζή * Μίνα Γκρέκα * Κατερίνα Πέρρου *  Κατερίνα Λουκοπούλου
 
Ώρα προσέλευσης: 11:00
Ώρα έναρξης δράσεων: 13.00
Ενήλικες: δωρεάν | Παιδιά: 5 ευρώ
Fb event: https://www.facebook.com/events/477641106102959/
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προεγγραφές στα Fam Fiesta Workshops & Side Events του 1st Fam Fiesta by KIDOT Thessaloniki Edition,  μπορείτε να βρείτε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα www.famfiesta.gr και www.kidotfestival.com αλλά και τα social media του KIDOT Festival.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ