Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022
x

TΥΧΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΡΑΤΣ ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 100.000 ΕΥΡΩ

Ο κάθε λαχνός του νέου παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ κοστίζει 5 ευρώ και προσφέρει 16 ευκαιρίες για κέρδη με αντίστοιχες περιοχές για σκρατσάρισμα

Μια στάση σε ένα κατάστημα ψιλικών ήταν αρκετή για να τινάξει την μπάνκα στον αέρα ένας μεγάλος τυχερός του ΣΚΡΑΤΣ στην Αθήνα. Δοκίμασε την τύχη του στο νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ΣΚΡΑΤΣ «Τίναξε την Μπάνκα» προσφέρει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για κέρδη από όλα τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ, καθώς ένας στους τρεις λαχνούς κερδίζει. Κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες σε καταστήματα ΟΠΑΠ κι επιλεγμένα σημεία λιανικής σε όλη τη χώρα, αλλά και μέσω των λαχειοπωλών.
 
Πώς παίζεται

Ο κάθε λαχνός του νέου παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ κοστίζει 5 ευρώ και προσφέρει 16 ευκαιρίες για κέρδη με αντίστοιχες περιοχές για σκρατσάρισμα. Σκοπός είναι να ταιριάξεις οποιονδήποτε από τους αριθμούς με οποιονδήποτε τυχερό αριθμό, από το επάνω μέρος του δελτίου, για να κερδίσεις το αντίστοιχο ποσό. Εάν βρεις το σύμβολο «x2», διπλασιάζεται το ποσό, ενώ εάν βρεις το σύμβολο «ΟΛΑ» κερδίζεις και τα 16 ποσά του λαχνού.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ