Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020
x

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙΡΑ

Αρκετοί ποδοσφαιριστές αναφέρθηκαν σε τακτικά θέματα και δεν έκρυψαν τους προβληματισμούς τους για τον Πορτογάλο τεχνικό του Δικεφάλου

Τις απαντήσεις των ποδοσφαιριστών για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ ζήτησε μέσω Skype ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδης.

Έθεσε τρία καίρια ερωτήματα για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ και κυρίως τι φταίει και η ομάδα δεν μπορεί να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, με αποκορύφωμα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το Metrosport.gr, όλοι οι παίκτες απάντησαν. Κάθε ένας ξεχωριστά. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης (από το Ροστόφ όπου βρισκόταν) έγραφε σε ένα σημειωματάριο όλες τις απαντήσεις που του έδωσαν οι παίκτες. Ήθελε να τις έχει συγκεντρωμένες για να βγάλει το κατάλληλο πόρισμα, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ο Σαββίδης, αφού ολοκλήρωσε την διαδικασία των ερωταπαντήσεων, ζήτησε την άποψη αρκετών παικτών για την διάταξη που παίζει η ομάδα, για τα λάθη που γίνονται σε ατομικό επίπεδο, για τις επιπολαιότητες. Κάθε παίκτης είχε επ’ αυτού τη δική του άποψη, σημειώνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr, αρκετοί ποδοσφαιριστές αναφέρθηκαν σε τακτικά θέματα, δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους για το ότι δεν αγωνίζονται στη θέση τους, «φωτογραφίζοντας» με τον τρόπο αυτό την ευθύνη του Αμπέλ Φερέιρα για τις αγωνιστικές του επιλογές. Παράλληλα, διατυπώθηκαν και παράπονα για τον τρόπο της καθημερινής δουλειάς στις προπονήσεις.

Ο Ιβάν Σαββίδης, καταλήγει το δημοσίευμα, ζήτησε επιτακτικά από τους παίκτες να προκριθούν στο Κύπελλο επί του Παναθηναϊκού, να διεκδικήσουν σκορ πρόκρισης από το αυριανό ματς της Τούμπας και να αφήσουν στην άκρη τις κακές εμφανίσεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ