Κυριακή 16 Μαΐου 2021
x

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: ΑΒΑΣΙΜΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΛΑΚΗ

Στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με δισέλιδη επιστολή ο πρόεδρος της Βουλής - «Καμία παραβίαση» της απόφασης της Ολομέλειας

Ότι δεν παραβιάστηκε η απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής που αφορούσε τη συγκρότηση της ειδικής επιτροπής για την εξαίρεση των Τζανακόπουλου-Πολάκη, αναφέρει σε δισέλιδη επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλα.

«Επισημαίνω και πάλι επ' αυτού ότι η Ολομέλεια αποφάσισε τη συγκρότηση της επιτροπής, όχι όμως και τη σύνθεσή της, όπως και ότι η επιτροπή, εξαιρώντας δύο μέλη της, αποφάσισε επί της νομιμότητας της σύνθεσης της, και όχι της συγκρότησης της. Επομένως, δεν μου είναι κατανοητό κατά τι παραβιάστηκε η απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής από την απόφαση της επιτροπής περί της εξαίρεσης δύο μελών της», αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής στην επιστολή του.

«Με καλείτε τέλος, βάσει του άρθρου 11 του Κανονισμού, να φροντίσω για την κοινοβουλευτική τάξη στο ίδιο ζήτημα. Σας διαβεβαιώ πως μόνο αυτό με συνέχει στον όλο χειρισμό αυτής της όντως δύσκολης υπόθεσης, η οποία και θα πρέπει να εξελιχθεί με τη συμπαράσταση όλων μας, με βάση τις νόμιμες διαδικασίες και την ευταξία που σε καμία περίπτωση δεν δικαιούμαστε να αφήσουμε ανυπεράσπιστες και προς τούτο προσβλέπω και στη δική σας συμβολή», αναφέρει σε άλλο σημείο της επιστολής ο κ. Τασούλας.

Δείτε εδώ ολόκληρη την επιστολή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ