Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
x

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΧΘΕΣ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΑΠΘ

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο καθηγητής Κωνσταντίνος Τοκμακίδης, δέχθηκε μια γροθιά στο πρόσωπο από φοιτητή, ο οποίος του είχε αρπάξει το κινητό από τα χέρ

Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στα γραφεία της Πρυτανείας του ΑΠΘ και την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα φοιτητών περιέγραψε ο πρόεδρος του Τμήματος Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, Κωνσταντίνος Τοκμακίδης, ο οποίος έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Χθες το απόγευμα εκδηλώθηκε άγριο επεισόδιο μεταξύ καθηγητών και φοιτητών στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Σύγκλητος του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, δέχθηκε μια γροθιά στο πρόσωπο από φοιτητή, ο οποίος του είχε αρπάξει το κινητό από τα χέρια.

«Βγήκα από μια συνάντηση και όταν βρέθηκα στον χώρο που ήταν τα άτομα, είδα μια φοιτήτρια να τραβάει βίντεο. Της ζήτησα να σταματήσει, αυτή αντέδρασε. Όταν πήρα το κινητό μου να ακυρώσω ένα άλλο ραντεβού που είχα, ένας φοιτητής μου το άρπαξε και αρνιόταν να το δώσει. Πήγα να του το πάρω και τότε δέχθηκα μια γροθιά στο πρόσωπο. Με έπιασαν οι αντιπρυτάνεις και με πήγαν σε άλλο γραφείο, απ΄ όπου και ενημέρωσα την αστυνομία. Τότε οι φοιτητές άρχισαν να τραβούν τα καλώδια του τηλεφώνου και εκείνη τη στιγμή δέχθηκα δεύτερο χτύπημα. Μου είπαν θα με πετάξουν από το παράθυρο», υπογράμμισε ο καθηγητής.

Όπως ανέφερε, ο ίδιος δεν θυμάται να έχει ανταποδώσει τα χτυπήματα που δέχθηκε, καθώς ήταν εκτός εαυτού. Σύμφωνα με τον κ.  Τοκμακίδης, η αστυνομία ήρθε για το περιστατικό μετά από 25 λεπτά.

Ο πρόεδρος του Τμήματος Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών κατέθεσε ήδη μήνυση κατά αγνώστων για την επίθεση που δέχθηκε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ