Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021
x

ΘΛΙΨΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΚΗΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΕΛΛΑ

Ο 54χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν στην Αθήνα όταν ένιωσε πόνο στο στήθος, πιθανόν καρδιακή ανακοπή ωστόσο δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο επιχειρηματικός κόσμος με τον ξαφνικό θάνατο του οινοποιού και προέδρου της της Ομοσπονδίας Εμπορικών, Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Έβρου Θανάση Μπέλλα.
 
Σύμφωνα με το evros24, ο 54χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν στην Αθήνα όταν ένιωσε πόνο στο στήθος, πιθανόν καρδιακή ανακοπή και μέχρι να μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο εξέπνευσε.

Την οδύνη της εκφράζει η Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης με την παρακάτω ανάρτηση:

«Ως Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Και Συναφών Επαγγελμάτων εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αθανασίου Μπελλα. Ιδιοκτήτης της ομώνυμης Οινοποείας και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Έβρου, πολύ αγαπητός σε όλους μας και μάχιμος υποστηρικτής των δικαιωμάτων μας και απόψεων μας.
Καλό Παράδεισο Πρόεδρε»

Συλλυπητήρια και από Θεσσαλονίκη

Με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης και ο πρόεδρος του Κωνσταντίνος Ιακώβου εξέφρασαν «τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αθανάσιου Μπέλλα, εκλεκτού συναδέλφου συνδικαλιστή και Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών, Βιοτεχνικών και Επαγγελματικών Σωματείων Έβρου».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ