Κυριακή 7 Ιουνίου 2020
x

«ΘΥΡΑ 4»: OΙ «ΠΑΝΘΗΡΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξήραν τη συμπεριφορά των αντίστοιχων του Πανιωνίου και τη βοήθειά τους κατά τη χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Τη συμπεριφορά των οπαδών του Πανιωνίου, οι οποίοι βοήθησαν ώστε να εισέλθουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης κατά τη χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, εξήρε η «Θύρα 4».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «ασπρόμαυρος» σύνδεσμος:

«Όταν οι πάνθηρες διδάσκουν ήθος και οπαδική νοοτροπία, όταν αψηφούν το "Νόμος κ τάξη" της σημερινής αστυνομοκρατίας, όταν στέκονται περήφανοι και ανεξάρτητοι κόντρα στις υποδείξεις της διοίκησης τους, όταν φτάνουν σε σημείο να αντιπαρατεθούν με ομοϊδεάτες και συνοπαδούς τους για να καταφέρουμε εμείς, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και να κάνουμε κερκίδα, τότε ο σεβασμός και το ευχαριστώ είναι κάτι δεδομένο και αυτονόητο.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε από την μεριά μας. Παραμένουμε πιστοί στις αγνές αρχές του οπαδισμού, σε μία εποχή που το δικαίωμα κάθε ανθρώπου που αγαπάει μία ομάδα και θέλει να την παρακολουθήσει εκτός έδρας μοιάζει εξωγήινο».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ