Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020
x

ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Οι φωτογράφιο που κάλυψαν τον γάμο στην Αλεξανδρούπολη δήλωσαν ότι και οι δυο υποβλήθηκαν σε τεστ και βρέθηκαν ότι νοσούν από την Covid-19.

Με ανάρτηση τους στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, οι φωτογράφοι που κάλυψαν τον γάμο του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη όπου προέκυψαν δεκάδες θετικά κρούσματα κορωνοϊού, παραδέχθηκαν δημόσια ότι και οι δυο υποβλήθηκαν σε τεστ και βρέθηκαν ότι νοσούν από την Covid-19.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της «Artographer Weddings» με ανάρτηση τους αναφέρουν:

«Καλησπέρα folx, Περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε ανοιχτά χωρίς εικασίες και υποθέσεις. Ο γάμος του Σαββάτου που είχε το κρούσμα του ιού καλύφθηκε από την ομάδα μας, με φωτογράφο την Ειρήνη. Και οι δυο υποβληθήκαμε σε εξετάσεις οι οποίες δυστυχώς έδειξαν ότι νοσούμε από τον COVID 19. Σαφώς θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και καραντίνας όπως και η αντίστοιχη ιχνηλάτηση. Η δουλειά μας είναι τέτοια που μας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους στις πιο όμορφες στιγμές τους και παρά το συγκεκριμένο περιστατικό εμείς θα κρατήσουμε μόνο αυτό. Ευχόμαστε σε όλους όσοι νοσούν γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ