Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σήμερα, η Δημοτική Αστυνομία παρέλαβε καινούριου τύπου τροχοσφιγκτήρες (δαγκάνες). Το μέτρο θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή από την επόμενη εβδομάδα.

Επανενεργοποιεί η Δημοτική Αστυνομία του δήμου Θεσσαλονίκης το μέτρο με τις δαγκάνες, οι οποίες θα τοποθετούνται σε παράνομα σταθμευμένα οχήματα. Το μέτρο θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή από την επόμενη εβδομάδα.

Σήμερα, η Δημοτική Αστυνομία παρέλαβε καινούριου τύπου τροχοσφιγκτήρες (δαγκάνες). Όπως εξηγεί, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής, η χρήση τους θα γίνεται κατά κύριο λόγο, στις ράμπες ΑΜΕΑ, στις πλατείες, στους πεζοδρόμους καθώς και στο σύστημα THESIS.

Οι δαγκάνες τοποθετούνται στη ρόδα του παράνομα σταθμευμένου οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να «μπλοκάρεται» και να μη μπορεί να μετακινηθεί.

«Δυστυχώς, υπάρχουν οδηγοί, που σκοπίμως αφαιρούν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, προκειμένου να παρκάρουν όπου θέλουν και να μην τους βεβαιώνεται παράβαση», σχολιάζει σε ανάρτησή του στο facebook.

Εν τω μεταξύ, η Δημοτική Αστυνομία συνεχίζει τους ελέγχους για παραβάσεις του ΚΟΚ, σύμφωνα με τη νέα στρατηγική που ακολουθεί, όπως την παρουσίασε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Δαγκλής.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη - Ξηλώθηκαν 1.347 πινακίδες ΙΧ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ