Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ RAPID TEST, ΛΕΕΙ Ο ΙΣΘ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης δηλώνει δικαιωμένος για τον εντοπισμό μη αδειοδοτημένων «καταστημάτων» με αντικείμενο τη διενέργεια... rapid test

Δικαιωμένος δηλώνει σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ) για τη λειτουργία μη αδειοδοτημένων «καταστημάτων» με αντικείμενο τη διενέργεια... rapid test.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Όργιο παρανομίας σε κέντρα που έκαναν rapid test-Τι έδειξαν οι έλεγχοι

«Το θέμα της λειτουργίας μη αδειοδοτημένων φορέων όπου διενεργούνται rapid test, απασχολεί τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης από τον Σεπτέμβριο του 2021 και για την επίλυση του έχουμε κινηθεί προς πάσα κατεύθυνση. Αναμφισβήτητα το πόρισμα της ΕΑΔ δικαιώνει τις απόψεις του ΙΣΘ όπως αυτές διατυπώθηκαν και στην επιστολή μας προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης στις 16/9/2021«, αναφέρεται στη σχετική δήλωση και προστίθεται ότι ο Ιατρικός Σύλλογος «θα συνεχίζει να μάχεται για τη διασφάλιση της νομιμότητας στο χώρο της υγείας καθώς και για την τήρηση των επιστημονικών κανόνων από όλους, με κύριο σκοπό της διασφάλιση της δημόσιας υγείας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ