Τρίτη 2 Ιουνίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΗΓΕ ΜΕ ΟΠΛΟ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΨΙΛΙΚΑ-ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ο δράστης μπήκε στο κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη και αποπειράθηκε να αφαιρέσει τα χρήματα, απειλώντας με όπλο τον υπάλληλο.

Κατάστημα ψιλικών, το οποίο βρίσκεται στην Αντιγονιδών στη Θεσσαλονίκη, επιχειρήσε να ληστέψει λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα άγνωστος δράστης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης, έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με χειρουργική μάσκα και κρατώντας όπλο, μπήκε στο κατάστημα και αποπειράθηκε να αφαιρέσει τα χρήματα.

Απείλησε με το όπλο τον υπάλληλο, ο οποίος όμως αντιστάθηκε. Τότε ο δράστης τον χτύπησε με την λαβή του όπλου. Χωρίς να έχει καταφέρει να αρπάξει τα χρήματα ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή.

Όπως δήλωσε ο υπάλληλος στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, παρά το χτύπημα που δέχθηκε κατάφερε να αντιδράσει και να απομακρυνθεί από τον δράστη ρίχνοντας ανάμεσά τους προϊόντα από τα ράφια με αποτέλεσμα να τραπεί τελικά άπραγος σε φυγή.

«Δεν σκέφτηκα εκείνη την ώρα τίποτα. Μόλις είδα το όπλο του είπα ότι είναι ψεύτικο και αρνήθηκα να του δώσω τα χρήματα. Με χτύπησε στο κεφάλι, ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκα», ανέφερε περιγράφοντας την περιπέτεια του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τον υπάλληλο, ωστόσο, δεν χρειάστηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ