Σάββατο 30 Μαΐου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΡΑΒΕΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΗΣ

Η Έλενα και ο Πάρις αξιοποιούν τον χρόνο τους στο σπίτι φτιάχνοντας και δωρίζοντας μάσκες στους εργαζομένους του δήμου Θέρμης και σε όποιον χρειάζεται

Δεν είναι μόνο οι εταιρείες που προσφέρουν στήριξη στον αγώνα κατά του κορωνοϊού, αλλά και οι απλοί, ευαισθητοποιημένοι πολίτες. Με μοναδική αλληλεγγύη και ευαισθησία ο Πάρις και η Έλενα Παπουτσά φτιάχνουν και δωρίζουν υφασμάτινες μάσκες στον δήμο Θέρμης για τους εργαζόμενους, αλλά και για όποιον έχει ανάγκη.

«Είναι ένα δώρο για να ευχαριστήσουμε τον δήμο Θέρμης, τον δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο και όλους τους εργαζομένους γιατί εδώ και 23 χρόνια που κατοικώ στη Θέρμη, όλοι ήταν πάντα κοντά μας» λέει η Έλενα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου. «Δουλεύω σε  ζαχαροπλαστείο, όμως στην Βουλγαρία, όπου μεγάλωσα, τελείωσα τεχνικό λύκειο. Εκεί, έμαθα να ράβω. Αφου μένουμε σπίτι σκεφτήκαμε με τον Πάρι να κάνουμε καλά πράγματα. Γιατί να μην το κάνουμε;». ‘Έτσι γεννήθηκε η ιδέα εκείνοι που είναι κλεισμένοι στο σπίτι να ράψουν τις δυσεύρετες, πλέον, μάσκες για εκείνους που εργάζονται έξω, όπως οι δημοτικοί υπάλληλοι, επισημαίνει ο δήμος.

«Ο γιος μου σπουδάζει με Erasmus στη Πολωνία», συμπληρώνει η Έλενα. «Ψάχνει να αγοράσει, αλλά δεν έχει τρόπο να βρει μάσκα. Δεν υπάρχουν πια. Νιώθω ότι κάνοντας αυτό βοηθώ και το παιδί μου». Τις μάσκες παρέλαβε για λογαριασμό του δήμου Θέρμης ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης Στέργιος Γκιζάρης, ο οποίος υπογράμμισε τη στενή σχέση της αλληλεγγύης με τη συμπαράσταση, την αλληλοβοήθεια και την ενότητα.«Στις δύσκολες αυτές μέρες δίνουμε όλοι μας ένα αγώνα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να νιώθουμε ότι έχουμε τους πολίτες στο πλευρό μας. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και εκ μέρους όλων των συμπολιτών μας τον Πάρι και την Έλενα Παπουτσά και εύχομαι η πράξη τους να βρει μιμητές, όχι μόνο στη Θέρμη, αλλά  παντού», δήλωσε ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ