Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΖΟΓΑΡΕ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ 31ΧΡΟΝΟ

Το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, εξιχνίασαν 5 περιπτώσεις κλοπών και 2 περιπτώσεις ληστειών στο κέντρο της πόλης.

Σε κατάστημα τυχερών παγνίων πήγε αμέσως μετά την κλοπή πορτοφολιού ένας 58χρονος για να...τζογάρει όπως εξιχνίασαν αστυνομικοί του τμήματος Λευκού Πύργου.

Η υπόθεση αφορά κλοπή πορτοφολιού από έναν 31χρονο τον Οκτώβριο του 2019, όπου ο δράστης πήρε την τραπεζική κάρτα που περιείχε, με την οποία πραγματοποίησε στη συνέχεια έξι ανέπαφες συναλλαγές σε κατάστημα τυχερών παιγνίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, εξιχνίασαν 5 περιπτώσεις κλοπών και 2 περιπτώσεις ληστειών που έλαβαν χώρα σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης, ενώ το Τμήμα Ασφαλείας Θερμαϊκού 3 περιπτώσεις κλοπών και 1 περίπτωση ληστείας που έλαβαν χώρα στον τομέα αρμοδιότητάς του.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση με δράστιδα μια 35χρονη στην Επανομή που με τη χρήση βίας στις αρχές Ιουλίου αφαίρεσε από 85χρονη μία χρυσή αλυσίδα.
 
Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ