Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020
x

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δώδεκα άτομα μετέβησαν στο Παπαγεωργίου με ύποπτα συμπτώματα από τα οποία τα 10 βγήκαν θετικά σε Covid-19. Στο Παπανικολάου νοσηλεύονται τα δύο.

Τουλάχιστον δέκα άτομα βγήκαν θετικά σε τεστ Covid-19 μετά από γάμο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, θέμα το οποίο αποκάλυψε η Voria.gr.

Όπως είπε στη Voria.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Τουχτίδης, το βράδυ της Πέμπτης μετέβησαν στα επείγοντα του νοσοκομείου 12 άτομα από τον γάμο, με υψηλό πυρετό και ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού.

Όλοι τους ελέγχθησαν για κορωνοϊό και οι δέκα από αυτούς βγήκαν θετικοί.

Δύο από τα κρούσματα, μεταξύ των οποίων και ο γαμπρός, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, από όπου ενδέχεται να λάβουν εξιτήριο έως αύριο.

Ο κ. Τουχτίδης τόνισε τη σημασία να τηρούνται από όλους τα μέτρα των ειδικών και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενώ παράλληλα συνέστησε σε όσους δεν έχουν σοβαρό λόγο να μην μεταβαίνουν και να συνωστίζονται στα νοσοκομεία για να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανέφεραν πηγές της Voria.gr, ο γάμος, με περίπου 150 άτομα, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 25 Ιουλίου, στους Αμπελόκηπους.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ