Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΟ MEDITERRANEAN PALACE ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε το Σάββατο στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace και ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που προσφέρονται εν μέσω πανδημίας.

Το ξενοδοχείο Mediterranean Palace επισκέφτηκε κατά την πρόσφατη παρουσία του στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τον υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής Παναγιώτης Ζελελίδης ο οποίος και τον ενημέρωσε σχετικά «με τις πρωτοβουλίες που ελήφθησαν έτσι ώστε να είναι το μοναδικό κεντρικό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη που λειτουργεί αδιαλείπτως απο την 01/06/2020, έχοντας εκπαιδεύσει το προσωπικό κατάλληλα και διενεργώντας σε αυτό δωρεάν Covid-19 test».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα προτεινόμενα υγειονομικά μέτρα της Πολιτείας, το ξενοδοχείο εφαρμόζει επιπλέον το υγειονομικό πρωτόκολλο Safety First το οποίο έχει αναπτύξει με τη συνεργασία και την καθοδήγηση του καθηγητή Συμεών Μεταλλίδη, επικεφαλής λοιμωξιολόγου του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ζελελίδης ενημέρωσε επίσης τον πρωθυπουργό και για τις δράσεις που υλοποιήθηκαν από την επιχείρηση στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στις οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται η προσφορά ενός απινιδωτή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και αναγκαίου ιματισμού σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε επίσης για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο όπως το Adjust – Your – Venue που αφορά την πραγματοποίηση υβριδικών εκδηλώσεων παρέχοντας την δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής σε επιπλέον άτομα, καθώς και την υπηρεσία Adjust – Your – Office που δίνει τη δυνατότητα τηλεργασίας από το Mediterranean Palace, σε όσους επιθυμούν να εργαστούν σε ένα άνετο, ασφαλές και καινοτόμο περιβάλλον εργασίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ξενοδοχείου, ο πρωθυπουργός έδωσε συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την τήρηση των μέτρων και ευχήθηκε να τελειώσει το συντομότερο αυτή η περιπέτεια βγαίνοντας από αυτή τη κρίση ακόμη πιο δυνατοί.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ