Τρίτη 16 Αυγούστου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ 27ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ 16ΧΡΟΝΗ

Η Αστυνομία ενημερώνει πως ο εν λόγω άνδρας ονομάζεται Πέτρος Δήμου του Χρήστου και είναι γεννημένος το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

Στη δημοσιότητα δίνονται από την ΕΛΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 27χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό 16χρονης στον Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρόκειται για τον Πέτρο Δήμου του Χρήστου, γεννημένο το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

Ο 27χρονος και η ανήλικη γνωρίστηκαν μέσω Instagram. Ο κατηγορούμενος φέρεται να την έβαλε με το ζόρι στο αυτοκίνητό του και να την οδήγησε σε απόμερο σημείο στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός, που στην απολογία του παραδέχθηκε ότι προέβη σε γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη χωρίς τη συναίνεσή της, προφυλακίστηκε στις 10 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 21-12-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δείτε τις φωτογραφίες:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ