Σάββατο 4 Ιουλίου 2020
x

ΣΩΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο 33χρονος χάθηκε στις 30 Μαΐου, από το σπίτι του στην περιοχή των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη. Εντοπίστηκε περιπλανώμενος στην περιοχή της παραλίας

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Σταύρου Φίλτσου, τον οποίο αναζητούσε η οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος χάθηκε την 30/05/2020, από το σπίτι του στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό Silver Alert, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή του.

Στις 2 Ιουνίου η υπηρεσία έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Ο αναζητούμενος εντοπίστηκε περιπλανώμενος στην περιοχή της Παραλίας Θεσσαλονίκης. Ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς και ο κ. Φίλτσος επέστρεψε στην οικογένειά του!

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ