Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ

Οι γείτονες περιγράφουν τον 50χρονο γυμναστή ως ένας καλοσυνάτο άνθρωπο, που είχε καλές σχέσεις με τους περίοικους στην περιοχή.

Λίγα λουλούδια, σημειώματα και ένα κερί αναμμένο έχουν αφήσει φίλοι και συγγενείς στην είσοδο του γυμναστηρίου του γνωστού προπονητή Γιώργου Παπαναούμ που αυτοκτόνησε εχθές το μεσημέρι στον οδό Γαμβέτα.

Ένα σημείωμα γράφει: «Επειδή λόγω δουλειάς δεν θα μπορέσω να έρθω να σε αποχαιρετήσω ήρθα να σου πω ότι ευχαριστώ που σε γνώρισα».

Είναι χαρακτηριστικό ότι μια αθλούμενη που δεν είχε πληροφορηθεί το τραγικό γεγονός και ήρθε να γυμναστει, αντικρίζοντας την εικόνα με τα κατεβασμένα ρολά και τα λουλούδια σοκαρίστηκε.

 

Οι γείτονες περιγράφουν τον 50χρονο γυμναστή ως ένας καλοσυνάτο άνθρωπο, που είχε καλές σχέσεις με τους περίοικους και δεν είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στη γειτονιά. Ήταν γελαστός και δεν έδινε την αίσθηση ότι αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όπως περιγράφουν φίλοι του.

Να σημειωθεί ότο λόγω του περιεχομένου ανάρτησης που έκανε ο γυμναστής προτού θέσει τέρμα στη ζωή του, την υπόθεση μετά από εντολή εισαγγελέα ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ