Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ «ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ» 42ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕΡΡΩΝ

Η 42χρονη νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ του Ιπποκρατείου για έναν μήνα, όμως λίγο αργότερα κρίθηκε επιβεβλημένο να μεταφερθεί στον Άγιο Λουκά.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται με κορωνοϊό στην Εντατική του «Αγίου Λουκά» Θεσσαλονίκης η 42χρονη κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, Παρθένα Κουτμερίδου.

Η Παρθένα Κουτμερίδου, που εργάζεται ως δικηγόρος, διαγνώστηκε με Covid-19 όταν ήταν έγκυος στον έβδομο μήνα ενώ δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Αρχικά νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ του Ιπποκρατείου για έναν μήνα, όμως λίγο αργότερα κρίθηκε επιβεβλημένο να μεταφερθεί στον Άγιο Λουκά.

Οι γιατροί κατάφεραν να πάρουν το παιδί με καισαρική και τώρα δίνουν αγώνα για να τεθεί εκτός κινδύνου η μητέρα, που νοσηλεύεται με αναπνευστική ανεπάρκεια.

Ο πατέρας της και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Στάθης Κουτμερίδης μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε ότι η κόρη του, έπειτα από συνεννόηση με τον γυναικολόγο της, ανέβαλε για δύο μήνες τον εμβολιασμό της, μέχρις ότου γεννήσει.

Ο σύζυγός της Παναγιώτης Αγγελόπουλος απηύθυνε έκκληση για αίμα σε πολίτες μέσω Facebook , οι οποίοι μπορούν να προσέρχονται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στο όνομα «Παρθένα Κουτμερίδου του Ευσταθίου», τις καθημερινές, πλην Παρασκευής, και ώρες από 8:30 π.μ. – 14:30 μ.μ. και από 17:00 μ.μ. - 19 μ.μ..
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ