Τρίτη 24 Μαΐου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ... ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΛΟΓΩ COVID ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 25.000 ΕΥΡΩ

Το πρόστιμο επεβλήθη για παραβίαση της προηγούμενης αναστολής λειτουργίας που είχε επιβληθεί λόγω παράβασης των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Βαρύ πρόστιμο θα κληθεί να καταβάλει ιδιοκτήτης ίντερνετ καφέ στην περιοχή της Σταυρούπολης μετά από διαπίστωση παράβασης κατά τη διάρκεια ελέγχων.

Συγκεκριμένα επεβλήθη πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ στο κατάστημα και 5.000 ευρώ στον υπεύθυνο με ταυτόχρονη επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας, για παραβίαση της προηγούμενης αναστολής λειτουργίας που είχε επιβληθεί λόγω παράβασης των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ακόμα στην περιοχή της Πολίχνης συνελήφθη ένας 37χρονος αλλοδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καφέ μπαρ, στον οποίο επεβλήθη και πρόστιμο 5.000 ευρώ με 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας, για χρήση μουσικής και εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Βεβαιώθηκε μάλιστα μία παράβαση στον πελάτη.

Επίσης βεβαιώθηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης  πρόστιμο 5.000 σε 42χρονο για παραβίαση καραντίνας, δύο παραβάσεις των 300 ευρώ σε καταστήματα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων και δέκα παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων.

Στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία, βεβαιώθηκαν τέσσερις παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους και πελάτη καταστημάτων. Επιπλέον, 14 παραβάσεις, για μη χρήση μάσκας, από επιβάτες οχημάτων και δύο παραβάσεις των 300 ευρώ σε καταστήματα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ