Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021
x

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΕΘ - Η ΠΡΩΤΗ COVID FREE ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά της Covid-19 θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην 85η ΔΕΘ - Τι λέει στη Voria.gr ο CEO της ΔΕΘ-Helexpo

Μόνο σε όσους έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού θα είναι προσβάσιμη η εφετινή, 85η ΔΕΘ, καθιστώντας την την πρώτη Covid Free έκθεση στην Ευρώπη.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, από την ειδική έκθεση αμυντικής βιομηχανίας DEFEA - Defence Exhibition Athens, οι εμπορικές εκθέσεις στην Ελλάδα ανοίγουν επίσημα τις πόρτες τους την 1η Σεπτεμβρίου για να υποδεχθούν τόσο την εγχώρια όσο και τη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα.

«Η Ελλάδα τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και χωρίς να βάζει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία ανοίγει τον εκθεσιακό κλάδο από 1η Σεπτεμβρίου για εμβολιασμένους, έτσι ώστε η οικονομία και η επιχειρηματική ζωή να προχωρήσει με υγεία και ασφάλεια. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και βέβαιοι για την επιτυχία του ανοίγματος και θα πάμε πάρα πολύ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Κληθείς να σχολιάσει τις ανακοινώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ - Helexpo επισήμανε στη Voria.gr: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού όπως όλα δείχνουν η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι η πρώτη έκθεση στην Ευρώπη που θα λειτουργήσει και πάλι, μετά την έναρξη της πανδημίας».

Σημειώνεται ότι πέρυσι η Έκθεση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας και στη θέση της διοργανώθηκε το Thessaloniki Helexpo Forum.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ