Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ

Μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων ΑΧΕΠΑ «Πεδάνιος Διοσκουρίδης».

Ολιγόλεπτη μουσική συναυλία με 15 παραδοσιακά μουσικά όργανα θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης στο προαύλιο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων ΑΧΕΠΑ «Πεδάνιος Διοσκουρίδης» και το Σωματείο Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ σε μια προσπάθεια να εκφραστεί ο σεβασμός και η συμπαράσταση στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ως Νοσοκομείου αναφοράς κοροναϊού COVID – 19,

Η συναυλία περιλαμβάνει ορχηστρικά μουσικά θέματα από τον Πόντο και τη Μικρά Ασία, που θα παρουσιάσει το Μουσικό Εργαστήρι του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης

«Η ευγνωμοσύνη αποτελεί αξία του πολιτισμού μας και πρέπει να εκφράζεται. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια μικρή ηθική υποστήριξη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ,  που συνεχίζει να καταβάλει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για να αντιμετωπίσει τα περιστατικά του ιού στη Θεσσαλονίκη», αναφέρει η ανακοίνωση των Ακριτών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ