Τετάρτη 1 Απριλίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 54 ΕΤΩΝ Η ΓΚΕΛΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ

Με θλίψη αποχαιρετά ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης την Γκέλυ Κουτσογιάννη, ενεργό μέλος στο συντονιστικό της Ο.Μ. Χαριλάου και στο αγροτικό τμήμα του κόμματος.

Σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή η Γκέλυ Κουτσογιάννη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών στην οικογένειά της.

«Η Γκέλυ ήταν Τεχνολόγος Τροφίμων, εργαζόμενη στον ΕΛ.Γ.Ο. Δήμητρα ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν υπεύθυνη των προγραμμάτων κατάρτισης του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη. Από τα μαθητικά της χρόνια εντάχθηκε ΚΝΕ και στη συνέχεια ανέπτυξε πολιτική και κοινωνική δράση τόσο ως φοιτήτρια στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης όσο και ως εργαζόμενη στους εργασιακούς της χώρους. Ήταν ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος στο συντονιστικό της Ο.Μ. Χαριλάου και στο αγροτικό τμήμα του κόμματος. Επίσης ήταν μέλος στο Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων του ΕΛ.Γ.Ο, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Όπως επισημαίνεται, ο αποχαιρετισμός θα γίνει στην αίθουσα τελετών BILLY'S απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου από τις 2:30 ως τις 4:15. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 4:30 στο παρεκκλήσι των κοιμητηρίων Αναστάσεως του Κυρίου.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί η δομή κοινωνικής αλληλεγγύης, ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑ, διαμέσου του λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας με IBAN: GR59 0110 0400 0000 0404 8343 562. Bank Account Name: TAMEIO STIRIKSHS PROTOVOULION KAI DOMON KOINONIKHS ALLILEGGYHS, με την ένδειξη: Eterotopia - Γκέλυ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ