Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΕΡΤΗ (VID)

Το νυχτερινό μαγαζί άνοιξε σήμερα τις πόρτες του και αρκετοί, κυρίως νεαρής ηλικίας, έσπευσαν για να ακούσουν τον τραγουδιστή.

Ουρές για την... απογευματινή, πλέον, εμφάνιση του δημοφιλούς τραγουδιστή, Νίκου Βέρτη, έκαναν Θεσσαλονικείς και επισκέπτες της πόλης σήμερα έξω από το κέντρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Το νυχτερινό μαγαζί άνοιξε σήμερα τις πόρτες του με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει αντισηπτικό, με τους υπαλλήλους του κέντρου διασκέδασης να φορούν μάσκες και να ενημερώνουν τους πελάτες για τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής.Οι πελάτες, σύμφωνα με το seleo.gr, μπαίνουν ένας – ένας, τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και θερμομετρούνται από τους εργαζόμενους του καταστήματος. Η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω νέων κανονισμών, στο κατάστημα βρίσκονται σήμερα 550 άτομα.Ο Νίκος Βέρτης ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης τροποποίησε το ωράριο του κέντρου, όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για όσο διαρκούν τα μέτρα θα ανοίγει στις επτά και μισή το απόγευμα και κλείνει στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί. Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30 το απόγευμα, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα.

Πηγή: seleo.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ