Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ο ΤΡΑΠΕΡ SAINT ΕΙΝΑΙ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 27χρονου τράπερ «Saint» δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Ο 27χρονος Πέτρος Δήμου, ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό της 16χρονης κοπέλας σε απόμακρο σημείο στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης, είναι ο γνωστός ως ο τράπερ «Saint».

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 27χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκαλώντας αίσθηση σε υποστηρικτές της μουσικής του.

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες του 27χρονου που βίασε 16χρονη

Ο νεαρός τράπερ είχε απασχολήσει τα μέσα τον Ιανουάριο του 2021 όταν κατά τη διάρκεια της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, πραγματοποίησε γυρίσματα βίντεο κλιπ στην περιοχή του Δενδροποτάμου με πλήθος κόσμου. Εντύπωση είχαν προκαλέσει και τα όπλα που είχε χρησιμοποιήσει για τα οποία είχε παραδεχτεί πως ήταν ψεύτικα.

Ο δράστης συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 16χρονης, σύμφωνα με την οποία, ο συλληφθείς, στις 7 Ιουνίου, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, με χρήση σωματικής βίας, την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της εντός οχήματος και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.