Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ - ΠΕΝΤΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Τρεις νέες περιπτώσεις διακίνησης αλλοδαπών σε περιοχές της Θεσσαλονίκης - Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πέντε άτομα - διακινητές

Στη σύλληψη πέντε ατόμων για τρεις περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Βόλβης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας «Ζ».

Αναλυτικότερα:

• Πρωινές ώρες χθες (23-09-2022), στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ασπροβάλτας, συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός άντρας, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε σε αστυνομικό έλεγχο, μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τρείς αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

• Πρωινές ώρες της 23-09-2022, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος διοδίων Αναλήψεως, συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός, καθώς μετέφερε παράνομα, με Ι.Χ.Φ. όχημα, οκτώ  αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Επιπρόσθετα, σε σημείο της Εγνατίας Οδού που θα ήταν και ο τελικός προορισμός της παράνομης μεταφοράς, εντοπίστηκαν να αναμένουν και συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί συνεργοί του συλληφθέντα, ηλικίας 47 και 21 ετών.

• Μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Σταθμού, συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δύο  αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι πέντε συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, Αγίου Αθανασίου και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ