Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΜΟΔΙΑΝΟ - ΝΕΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Η Αγορά Μοδιάνο ανοίγει τις πύλες της τέλη Οκτωβρίου και αναμένεται να γίνει πόλος έλξης για όσους κινούνται και επισκέπτονται το κέντρο της πόλης

Τέλη Οκτωβρίου πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες της η ανακαινισμένη και βασισμένη σε μία νέα φιλοσοφία Αγορά Μοδιάνο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι εικόνες από τον χώρο, τον νέο γαστρονομικό προορισμό που αποκτά η Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο, εντυπωσιάζουν.

Οι επιχειρήσεις που θα λειτουργήσουν αριθμούν τις 75. Τα καταστήματα θα είναι 7 , 8 και 10 τμ ενώ υπάρχει η δυνατότητα για τη συνένωση δύο καταστημάτων που συνολικά τα τμ τους δεν θα ξεπερνούν τα 20 τμ.

Την 1η Σεπτεμβρίου πρόκειται να παραδοθούν οι χώροι της Αγοράς στους επιχειρηματίες προκειμένου να διαμορφώσουν τα καταστήματά τους. Έτσι, μέσα στον Οκτώβριο, περίπου στις 20 του μήνα, θα είναι όλα έτοιμα για να ανοίξει η Αγορά Μοδιάνο επίσημα για το κοινό της Θεσσαλονίκης. 

Στην Αγορά Μοδιάνο, που αναμένεται να γίνει πόλος έλξης για όσους κινούνται και επισκέπτονται το κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιούνται events, ενώ τα καταστήματα θα είναι διαμορφωμένα σα… γειτονιές που θα φιλοξενούν καταστήματα delicatessen, κρεοπωλεία, ψαράδικα, καφέ, καταστήματα με πίτσα, κοκτέιλ κλπ.

Η Αγορά Μοδιάνο φιλοδοξεί να μετατραπεί σε έναν «παράδεισο» για τους λάτρεις του φαγητού, αφού υπόσχεται να προσφέρει υψηλής ποιότητας τρόφιμα, μέσα σε μία πολυπολιτισμική αγορά, που θα συγκεντρώνει γεύσεις και προϊόντα από όλο τον κόσμο: από είδη πρώτης ανάγκης, μέχρι πιστοποιημένα βιολογικά ελληνικά προϊόντα και παραδοσιακά προϊόντα από διάφορες χώρες του κόσμου.

Ήδη 350 επιχειρήσεις από τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη και λίγες από την Αθήνα εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να αποκτήσουν χώρο στην ανανεωμένη Αγορά Μοδιάνο. Πρόκειται για μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ βασικό προαπαιτούμενο για την επιλογή τους ήταν να μην διαθέτουν άλλο κατάστημα στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με έρευνα που έτρεξε η εταιρεία τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της Αγοράς Μοδιάνο αναμένεται να την επισκεφτούν 4 εκατ. άτομα, ενώ σε τρία χρόνια εκτιμάται πως ο αριθμός θα φτάσει τα 7 εκατ. άτομα.