Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΠΑΡΑΖ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΟΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Αποτελέσματα έβγαλαν οι αστυνομικές έρευνες που έγιναν τους περασμένους μήνες για περιπτώσεις διαφόρων αδικημάτων στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος εννέα συνολικά ατόμων.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, εξιχνίασαν μία περίπτωση ληστείας σε βάρος 27χρονης, την οποία το Μάιο του 2019 προσέγγισε 19χρονος αλλοδαπός και της αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο με τη χρήση σωματικής βίας, τρεις περιπτώσεις κλοπών (μία από σπίτι και 2 από υπαίθριους χώρους) και δύο περιπτώσεις απάτης.

Επίσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά εξιχνίασαν δύο περιπτώσεις κλοπών ποδηλάτων που αφαιρέθηκαν το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του τρέχοντος έτους από 21χρονο ημεδαπό και 19χρονη αλλοδαπή, ενώ αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού ο οποίος μαζί με 44χρονο συνεργό του διέρρηξαν οικία τον Οκτώβριο του 2019.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων δραστών που ενέχονται σε παρόμοιες περιπτώσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ