Κυριακή 3 Ιουλίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΗΝΥΜΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον δήμο Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».

Νέο μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης έστειλαν σήμερα το πρωί εθελοντές αιμοδότες, που συμμετείχαν στη νέα εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το «Θεαγένειο» Νοσοκομείο.

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και υλοποιήθηκε με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου.

«Οι ανάγκες για αίμα παραμένουν αυξημένες. Σε συνεργασία με το ''Θεαγένειο'' νοσοκομείο διοργανώσαμε σήμερα νέα εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο μας. Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν αίμα, με τον τρόπο αυτό προσφέρουμε ζωή σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη», ανέφερε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Η κ. Ζάπρα ευχαρίστησε επίσης τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου «Θεαγένειο» για την επιτυχή υλοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ