Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ ΔΙΕΡΡΗΞΕ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ

Ο 27χρονος έσπασε τον υαλοπίνακα του καταστήματος στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσε χρηματικό ποσό, αλλά τραυματίστηκε από το γυαλί και συνελήφθη.

Την... ατυχία με το μέρος του είχε ένας επίδοξος διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη ο οποίος έβαλε στο στόχαστρό του ανθοπωλείο στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος Μεξικανός γύρω στις 6 το πρωί της Πέμπτης, αφού έσπασε τον υαλοπίνακα του καταστήματος στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο δράστης κατά τη διάρρηξη τραματίστηκε από θραύσματα γυαλιού και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της πόλης.

Σημειώνεται μετά από ελέγχους της ΕΛΑΣ κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου άλλα πέντε άτομα για περιπτώσεις κλοπών, ενώ σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δραστών για διάφορα αδικήματα.

Επίσης, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών και ληστείας που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σχηματίστηκαν δικογραφίες από αστυνομικούς σε βάρος:
⦁    24χρονου αλλοδαπού, διότι τον Μάρτιο του 2019 με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από πεζό το κινητό του τηλέφωνο.
⦁    42χρονου ημεδαπού, ο οποίος τον Αύγουστο του 2019 αφαίρεσε από διαμέρισμα ηλεκτρονικές συσκευές.
⦁    Δύο αλλοδαπών, οι οποίοι τον προηγούμενο Φεβρουάριο αφαίρεσαν την τσάντα 27χρονης ημεδαπής από πολυκατάστημα.
⦁    25χρονου αλλοδαπού, καθώς τον Δεκέμβριο του 2019 αφαίρεσε από την τσέπη 22χρονης ημεδαπής κατά την ώρα που επιβιβαζόταν σε αστικό λεωφορείο το κινητό της τηλέφωνο.
⦁     30χρονου αλλοδαπού, διότι τέλη Δεκεμβρίου του 2019 αφαίρεσε από πεζή το κινητό της τηλέφωνο και
⦁    23χρονης αλλοδαπής, η οποία τον Φεβρουάριο του 2020 έξω από τραπεζικό υποκατάστημα αφαίρεσε από 58χρονη ημεδαπή μία τραπεζική κάρτα, με την οποία στη συνέχεια πραγματοποίησε ανάληψη χρηματικού ποσού ύψους (800) ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ