Παρασκευή 16 Απριλίου 2021
x

ΚΑΤΕΛΗΞΕ 54ΧΡΟΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΜΑ, ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΕΘ

Η γυναίκα κατέληξε στη Θεσσαλονίκη - Ανησυχία για τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού μεταξύ των εργαζομένων του νοσοκομείου της Δράμας

Κατέληξε μία 54χρονη νοσηλεύτρια, η οποία είχε νοσήσει από κορωνοϊό, και νοσηλευόταν στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η γυναίκα εργαζόταν στο νοσοκομείο της Δράμας και νοσηλευόταν σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα, ακόμη μία νοσηλεύτρια, 52 ετών, δίνει μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, πάντα σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.

Προηγουμένως, είχε βρεθεί θετική η κόρη της, η οποία γέννησε με καισαρική στο νοσοκομείο και μάλλον εκεί κόλλησε τον ιό.

Παράλληλα, ένας τραυματιοφορέας και μια διοικητικός από το νοσοκομείο Δράμας μεταφέρθηκαν με σοβαρά συμπτώματα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Συνολικά, από το νοσοκομείο Δράμας νοσούν 70 εργαζόμενοι.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

«ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΧΑΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ.

Νοσηλεύτρια 54 χρονών από το νοσοκομείο της Δράμας έχασε τη ζωή της σε ΜΕΘ Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Συλλυπητήρια στους συναδέλφους και τους οικείους.

Μαζί με τη θλίψη όμως υπάρχει και οργή. Για τα λάθη και τις παραλήψεις που οδήγησαν σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου..

Επίσης άλλη μια νοσηλεύτρια διασωληνωμένη 52 χρονών από το ίδιο νοσοκομείο δίνει τη μάχη για τη ζωή στη MEΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Πριν βρέθηκε θετική η κόρη της που γέννησε με καισαρική στο νοσοκομείο η οποία μάλλον κόλλησε τον ιό στο νοσοκομείο.

Ακόμη δύο συνάδελφοι από το νοσοκομείο Δράμας μεταφέρθηκαν με σοβαρά συμπτώματα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ένας τραυματιοφορέας και μια διοικητικός. Συνολικά 70 συνάδελφοι νοσούν στο νοσοκομείο Δράμας.

Ξέφυγε η κατάσταση με σημαντικές ευθύνες στη κακή διαχείριση των περιστατικών που οδήγησε σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ