Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΙΧ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ-ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ

Ένας 27χρονος μετέφερε παράνομα δέκα αλλοδαπούς από τη Συρία, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων νομιμοποιητικών εγγράφων

Στη σύλληψη 27χρονου αλλοδαπού, συριακής καταγωγής, που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά δέκα ομοεθνών του, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας, ενω σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, κλοπή και για οδήγηση οχήματος άνευ άδειας ικανότητας.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα εντοπίστηκε στην παλαιά εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης (ύψος Βρασνών) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον προαναφερόμενο, ο οποίος παρά το σήμα στάθμευσης που του έγινε, δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα πλην όμως το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δέκα αλλοδαπών από τη Συρία, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Σημειώνεται ότι, για το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή αρχές Ιουλίου στο Τμήμα Ασφαλείας Πεντέλης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ