Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 58 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περισσότερα από 58 κιλά κάνναβης και ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Στην αυτόφωρη σύλληψη τριών μελών οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής στη χώρα μας από την Αλβανία, κατοχής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα μας και στην κατάσχεση περισσότερων από 58 κιλών κάνναβης προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, έπειτα από μεθοδική έρευνα και οργανωμένη επιχείρηση.

Πρόκειται για τρία άτομα, έναν 39χρονο άντρα (Αλβανός), που είχε το ρόλο του ηγετικού στελέχους και δύο συνεργούς του ηλικίας 40 (ομογενής από την Αλβανία) και 33 (Αλβανός) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για Εγκληματική Συμμορία και παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την κατοχή των συλληφθέντων, αλλά και σε διαμερίσματα στην περιοχή της Πολίχνης και κέντρου πόλης, όπου διέμεναν:
   
• 58 κιλά και 459 γραμμάρια κάνναβης,
• 40,45 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης
• 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
• Χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών,
• 7 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις μεταξύ τους συνεννοήσεις και
• 2 πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και 1 κάρτα sim.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 40χρονου, ως μέσο διευκόλυνσης της δράσης της εγκληματικής συμμορίας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ