Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ ΞΑΦΡΙΖΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

Δικογραφίες σχηματίσθηκαν σε επτά άτομα από υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για κλοπές και απόπειρες.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού - Ευόσμου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος μίας 66χρονης για κλοπή, διότι κατά το χρονικό διάστημα από 22 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου του 2020 αφαίρεσε από οικία, στην οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, το χρηματικό ποσό των 2.300 ευρώ και διάφορα κοσμήματα.

Δικογραφίες σχηματίσθηκαν και σε ακόμα έξι άτομα από υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου - Αναλήψεως σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μέσα Απριλίου του 2022, προσέγγισε 77χρονη ημεδαπή, η οποία βρισκόταν στην είσοδο της οικοδομής όπου διαμένει, και με το πρόσχημα ότι έπεσε κάποιο ρούχο του στο μπαλκόνι της αφαίρεσε την τσάντα της.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου - Αναλήψεως σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μέσα Απριλίου του 2022, προσέγγισε 77χρονη, η οποία βρισκόταν στην είσοδο της οικοδομής όπου διαμένει, και με το πρόσχημα ότι έπεσε κάποιο ρούχο του στο μπαλκόνι της αφαίρεσε την τσάντα της.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης - Συκεών σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2022 αναφέροντας ψευδή γεγονότα ως αληθή απέκτησε αρχικά πρόσβαση σε εφαρμογή του κινητού τηλεφώνου 36χρονου ημεδαπού και στη συνέχεια στον τραπεζικό του λογαριασμό και του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ