Κυριακή 9 Αυγούστου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΤΙ-ΚΡΙΣΗ ΜΟΙΡΑΣΕ 30.000 ΜΑΣΚΕΣ

Στο σημείο διανομής της Πλατείας Δημοκρατίας στο οποίο η κοινωνική οργάνωση είχε τοποθετήσει 3.000 μάσκες, αυτές εξαφανίστηκαν σε 30 λεπτά.

Καπνός έγιναν σε λιγότερο από τέσσερις ώρες 30.000 μάσκες που διέμεινε στο κέντρο της πόλης η Κοινωνική Οργάνωση Αντι-κρίση στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την οργάνωση, η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που οι πολίτες συζητούσαν τρεις-τέσσερις ακόμη και πέντε μάσκες ο καθένας.Χαρακτηριστικό παράδειγμα της υπερβολικής ζήτησης ήταν ότι στο σημείο διανομής της Πλατείας Δημοκρατίας στο οποίο η κοινωνική οργάνωση είχε τοποθετήσει 3.000 μάσκες με δύο εθελοντές, οι μάσκες εξαφανίστηκαν σε λιγότερο από 30 λεπτά της ώρας.Ο πρόεδρος της οργάνωσης, Δημήτρης Καραμπουρούνης, δήλωσε:

"Είμαστε ως οργάνωση, απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δράση αυτή, η οποία είχε στόχο της την ενημέρωση του κοινού στα θέματα πρόληψης των ιώσεων.

Ούτε εμείς περιμέναμε να εξαφανιστούν οι 30.000 μάσκες σε λίγες ώρες μόνο, διότι είχαμε προγραμματήσει να τις μοιράσουμε σε δύο ημέρες.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια, ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που μας βοήθησαν να κάνουμε πραγματικότητα αυτή την προσπάθεια καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που μας στήριξαν.

Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στους ανθρώπους της πόλης γιατί και εμείς ανθρώποι της πόλης είμαστε και τέλος θέλω να πω ότι ο κόσμος δεν θα πρέπει  να τρομοκρατείται, διότι αν τηρούμε τους κανόνες υγιεινής δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κολλήσουμε γρίπη".
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ