Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΘ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΨΥΧΗΣ

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία» θα βραβεύσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου και μαθητές του νομού Θεσσαλονίκης.

«Δύναμη Ψυχής, Φύση και Υγεία» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία» του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 και ώρα 20.00, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν σύντομες ομιλίες για τη δύναμη ψυχής στην επιστήμη, την εκπαίδευση, την πολιτική και τη θρησκεία. Στο δεύτερο μέρος, θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις παραδειγμάτων δύναμης ψυχής, ενώ στο τρίτο μέρος θα παρουσιαστεί ένα θεατρικό δρώμενο.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα μιλήσουν ο Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Λουκατάρης, η συγγραφέας Κατρίνα Τσάνταλη, ο εκπαιδευτικός Ηλίας Θερμίδης και η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μελίνα Δερμεντζοπούλου.

Στη συνέχεια, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία» θα βραβεύσει την κα Ιωάννα Παλιοσπύρου και μαθητές από σχολεία του νομού Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ένα θεατρικό δρώμενο για τη δύναμη ψυχής.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ