Σάββατο 17 Απριλίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΣΤΗΣΕ ΜΟΝΑΔΑ COVID ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ

Ένας νοσηλευτής ΜΕΘ στο Παπαγεωργίου, προσπάθησε να προσφέρει στη μητέρα της συζύγου του κάθε φροντίδα που θα λάμβανε και στο νοσοκομείο.

Σε ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Θεσσαλονίκης ένας νοσηλευτής έστησε ολόκληρη μονάδα Covid για να προσφέρει την απαραίτητη φροντίδα στην πεθερά του που νόσησε από τον φονικό ιό.

Ο λόγος για τον κύριο Γαβριήλ Ταχτατζόγλου, αναπληρωτής προϊστάμενος νοσηλευτεύων ΜΕΘ στο Παπαγεωργίου, ο οποίος μιλώντας στο MEGA αναφέρθηκε στην προσπάθειά του να προσφέρει στην μητέρα της συζύγου του κάθε φροντίδα που θα λάμβανε και στο νοσοκομείο.

Κόλλησε και ο ίδιος κορωνοϊό και αναρώνει όπως τόνισε. Η καραντίνα του έχει τελειώσει και περιμένει το αποτέλεσμα του τεστ. Από την οικογένειά του συνολικά νόσησαν πέντε άτομα.

Ο ίδιος έφτιαξε μια μικρή εντατική, «μια οικειακή μονάδα αυξημένες φροντίδας», όπως τόνισε.

«Τις πρώτες 7-8 ημέρες όλοι είχαν ήπια συμπτώματα. Από την όγδοη ημέρα άρχισαν να παρουσιάζονται κάποιες επιπλοκές. Της έκανε πνευμονία. Εκεί βρεθηκαμε στο δίλημμα ή θα πρέπει να νοσηλευτεί ή θα της παρέχω εγώ τη νοσηλευτική φροντίδα που θα ήθελε σπίτι», επισήμανε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ