Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΑ

Έργασ συντήρησης σε δύο περιοχές του οδικού δικτύου πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας. Ποια σημεία θα μείνουν κλειστά.

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης  και την οδό Λαγκαδά από συνεργεία της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Αναλυτικά, στην περιφερειακή οδό θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού κατά μήκος της Περιφερειακής Oδού Θεσσαλονίκης, στην κεντρική διαχωριστική νησίδα, στην κατεύθυνση προς δυτικά, ξεκινώντας από   τον κόμβο Κ11 (Πανοράματος) μέχρι τον κόμβο Κ9 (Τούμπας).

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 9.30 π.μ.

Οι εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά αφορούν έργα επί του συνδετήριου κλάδου της οδού (παράπλευρη οδός της οδού Λαγκαδά κάτω από την αερογέφυρα Σταυρούπολης).

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες εκσκαφής οδοστρώματος για την αποκατάσταση του αγωγού ομβρίων στο οδικό τμήμα του συνδετήριου κλάδου της οδού Λαγκαδά, μεταξύ της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης και της οδού Λαγκαδά, με κατεύθυνση προς Δερβένι  και  με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τη  Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ