Παρασκευή 23 Απριλίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΚΑΘΑΡΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ (ΦΩΤΟ)

Η επιχείρηση εξελίχθηκε σε δύο φάσεις, αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και το απόγευμα του Σαββάτου, οπότε η κίνηση ήταν χαμηλή.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δράσεις καθαρισμού τις οποίες  οργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης σε τακτική βάση, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που σχετίζονται με την καθημερινότητα του πολίτη αλλά και για την αναβάθμιση της εικόνας που παρουσιάζουν οι γειτονιές της πόλης.

Αυτή τη φορά σειρά στον προγραμματισμό του δήμου Θεσσαλονίκης είχε ο πολυσύχναστος άξονας της Αριστοτέλους, που έπειτα από μια διήμερη δράση αποδόθηκε απολύτως καθαρός στους κατοίκους και στους επισκέπτες της πόλης, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.Εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας με τη συνδρομή υδροφόρου οχήματος και με τη χρήση απολυμαντικών υγρών καθάρισαν τον άξονα της Αριστοτέλους και τον παρέδωσαν αναβαθμισμένο στους χρήστες του, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.  Η επιχείρηση εξελίχθηκε σε δύο φάσεις, αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (από τις 10.00 μέχρι τις 3.00 τα ξημερώματα) και το απόγευμα του Σαββάτου, οπότε η κίνηση στην Αριστοτέλους ήταν χαμηλή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ