Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΚΛΕΨΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΞΙΑΣ 60.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΩΛΟΥΣΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ

Ένας 41χρονος μπήκε παράνομα σε επιχείρηση της δυτικής Θεσσαλονίκης και έκλεψε πανάκριβο εξοπλισμό, τον οποίο δεν δίστασε να πουλήσει.

Εξιχνιάστηκε η κλοπή εξειδικευμένου εξοπλισμού από επιχείρηση της δυτικής Θεσσαλονίκης, από την οποία ένας 41χρονος με καταγωγή από την Αλβανία αφαίρεσε μηχανήματα αξίας 60.000 ευρώ.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος το μεσημέρι της 2ης Οκτωβρίου 2021 εισήλθε παράνομα σε επιχείρηση με ηχητικά και φωτιστικά συστήματα που βρίσκεται σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, από όπου αφαίρεσε διάφορες ηλεκτρικές συσκευές και μηχανήματα, τα οποία αποτελούν μέρος εξειδικευμένου εξοπλισμού, συνολικής αξίας 60.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του 53χρονου ιδιοκτήτη.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 41χρονος στη συνέχεια προέβαινε τμηματικά στην πώληση των κλοπιμαίων σε 49χρονο, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν και περιλαμβάνονται επίσης στη δικογραφία.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 49χρονου εντοπίστηκε μέρος των κλοπιμαίων, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα και μηχανήματα, που από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι είχε αφαιρέσει ο 41χρονου σε προγενέστερο χρόνο από την ίδια επιχείρηση.

Τα κλοπιμαία που εντοπίστηκαν κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή των ανωτέρω σε παρόμοια αδικήματα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ