Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ ΝΕΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΑΞΙ

Έκκληση για παροχή πληροφοριών για παράσυρση την περασμένη Παρασκευή νεαρής με ποδήλατο από οδηγό ταξί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Έκκληση για παροχή πληροφοριών απευθύνει μια γυναίκα, η οποία την περασμένη Παρασκευή, παρασύρθηκε από ταξί, ενώ κινούταν με το ποδήλατό της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η παράσυρση σημειώθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου στις 14.45 επί της οδού Εγνατία, μπροστά από την ΕΥΑΘ, με κατεύθυνση προς κέντρο.

Όπως αναφέρει η ίδια, το ταξί την παρέσυρε, την ώρα που αυτή βρισκόταν εν κινήσει με το ποδήλατό της, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει κάτω και να συρθεί στην άσφαλτο καταλήγοντας κάτω από το λεωφορείο που βρισκόταν σταματημένο στη στάση.

Σύμφωνα με την ίδια, ο οδηγός ταξί έφυγε από το σημείο, χωρίς να σταματήσει να ελέγξει την κατάσταση της. Η κοπέλα μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ έχει ενημερωθεί και η τροχαία.

Η γυναίκα απευθύνει θερμή παράκληση σε όποιον έχει δει κάτι να επικοινωνήσει με το 100 ή με το 6984082585, έτσι ώστε να εντοπιστεί ο οδηγός του ταξί.

Το περιστατικό ερευνά και η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ