Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 79ΧΡΟΝΗΣ: «ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Ένοικος της πολυκατοικίας λέει στη Voria πως είχαν μάθει ότι ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα καθώς φώναζε και ούρλιαζε μέσα στο σπίτι.

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες της άτυχης γυναίκας την οποία κατακρεούργησε ο γιος της, στο διαμέρισμα που διέμεναν στην Νεάπολη, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Νεκρή 79χρονη στη μπανιέρα της στη Νεάπολη - Ομολόγησε ο γιος της (φωτο)

Η άτυχη γυναίκα έμενε στο διαμέρισμα, το οποίο νοίκιαζαν, εδώ και 13 χρόνια μαζί με τον 50χρονο γιο της.

Σύμφωνα με μαρτυρία ενοίκου της πολυκατοικίας στη Voria.gr, είχαν μάθει ότι ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα «τον ακούγαμε να φωνάζει και να τσιρίζει μέσα στο διαμέρισμα».

Η 79χρονη Πολυξένη, όπως περιγράφει η ένοικος της πολυκατοικίας, ήταν μια καλή και ήσυχη γυναίκα, την οποία έβλεπαν να κάνει τα ψώνια της στη γειτονιά. Η άτυχη γυναίκα ήταν χήρα και είχε ακόμη έναν γιο, ηλικίας 53 χρόνων.

Μιλώντας στη Voria.gr ένας άλλος γείτονας ανέφερε ότι έβλεπε κάθε μέρα την άτυχη γυναίκα να βγαίνει και να πίνει τον καφέ της στο μπαλκόνι, ενώ για τον γιο της είπε πως είχε ψυχολογικά προβλήματα και ότι δεν έβγαινε καθόλου από το σπίτι, παρά μόνο στο μπαλκόνι.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο άλλος γιος της οικογένειας τους έφερνε τα ψώνια και τους φρόντιζε. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης αφού διέπραξε το στυγερό έγκλημα έφυγε από το σπίτι, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε από την αστυνομία.

Εχθές κατά τις 4 το απόγευμα ο 53χρονος πήγε στο διαμέρισμα καθώς ανησυχούσε επειδή η μητέρα του δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και όταν μπήκε στο σπίτι την αντίκρισε μέσα σε μια λίμνη αίματος. Άμεσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Η μάρτυρας αναφέρει πως όταν κατέβηκε να δει τι συμβαίνει της ήρθε η μυρωδιά από το αίμα και αντιλήφθηκε πως κάτι τραγικό έχει συμβεί.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ