Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Ο Δήμος επισημαίνει ότι τρόφιμα θα παραλάβουν μόνο οι δικαιούχοι του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να παραλαμβάνουν προϊόντα του ΤΕΒΑ.

Διανομή τροφίμων πραγματοποιεί σήμερα ο Δήμος Καλαμαριάς στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Η διανομή περιλαμβάνει είδη παντοπωλείου, είδη μαναβικής και κοτόπουλο.

Ο Δήμος επισημαίνει ότι προϊόντα θα παραλάβουν μόνο οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να παραλαμβάνουν προϊόντα του ΤΕΒΑ.

Η διανομή ξεκίνησε στις 08:00 και θα διαρκέσει ως τις 14:00, στον χώρο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των δύο φύλων Αμισού & Ι. Παπανικόλα 18.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν επίσημο έγγραφο που να αναφέρει τον ΑΜΚΑ τους και δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής. Δικαιούχος είναι αυτός που έχει κάνει την αίτηση. Μπορεί να παραλάβει και άλλο μέλος της οικογένειας του δικαιούχου με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και των δύο. Σε περίπτωση που παραλάβει τρίτο πρόσωπο απαιτείται να προσκομίσει εξουσιοδότηση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής. Όλοι οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την παραλαβή.

Δωρεάν διανομή τροφίμων αύριο στον Δήμο Θέρμης

Δωρεάν διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί  αύριο Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, από τις 9.30 έως τις 13:30 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Στενημάχου 16) του Δήμου Θέρμης. Σε αυτή την 1η διανομή ΤΕΒΑ για το 2018 θα δοθούν μακαρόνια, φακές, φασόλια, γάλα, ντοματοχυμός, τυρί, κοτόπουλο, ζάχαρη, πατάτες και κρεμμύδια. Οι συγκεκριμένες διανομές γίνονται στο πλαίσιο εφαρμογής ευρωπαϊκού προγράμματος, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

 
 A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ