Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020
x

ΔΙΑΝΟΜΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΕΡΙΔΩΝ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Σύσκεψη στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης με φορείς, συλλογικότητες και δομές αλληλεγγύης της Θεσσαλονίκης, που ασχολούνται με τη διάθεση τροφίμων.

Σύσκεψη με φορείς, συλλογικότητες και δομές αλληλεγγύης της Θεσσαλονίκης, που ασχολούνται με τη διάθεση τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες, στο πλαίσιο της δημιουργίας σταθερής δομής δικτύωσης και την οργάνωση εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αριστοτέλους, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη στα γραφεία της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση θα διανεμηθούν χιλιάδες μερίδες φαγητού από ανακτήσιμα φρούτα και λαχανικά.
 
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου «γέμισε ασφυκτικά καθώς το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλο και οι εκπρόσωποι των φορέων ξεπέρασαν τους 30. Παράλληλα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της διοίκησης της αγοράς, εκπροσωπήθηκε και η πολιτική ηγεσία, καθώς ο κ. Λεωνίδας Σδούκος και η κ. Μαρία Τσιαρτσιανίδου, συνεργάτες του Προϊσταμένου του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη κ. Αγγελόπουλου και της Υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης κ. Νοτοπούλου αντίστοιχα, τίμησαν την ΚΑΘ ΑΕ με την παρουσία τους».


 
Η σύσκεψη αφορούσε δύο τομείς, την αξιολόγηση της υφιστάμενης λειτουργίας του προγράμματος καθώς και προτάσεις για τη βελτίωσή της και την οργάνωση της εκδήλωσης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Με την αρχική τοποθέτηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΚΑΘ ΑΕ, Χαμπίδη Δημήτρη, τέθηκαν όλα τα ζητήματα λειτουργίας του προγράμματος ενώ όπως επισήμανε ήδη γίνονται όλες οι απαραίτητες διεργασίες ώστε το Social Plate να μη λήξει όπως προβλέπεται εντός του 2019, αλλά να εξασφαλιστεί η συνέχιση και η ανάπτυξή του. «Οργανωτικά προβλήματα, καλύτερη δικτύωση μεταξύ των φορέων, η περαιτέρω ανάπτυξη, η συμμετοχή άλλων φορέων στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλλά και τα νομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εθελοντές αναλύθηκαν διεξοδικά», επισημαίνεται στην ίδια ενημέρωση.


 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ