Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΑΣΤΡΑ (ΦΩΤΟ)

Οι κάτοικοι της Χαλάστρας αντιδρούν στην κατασκευή νέων πλευρικών διοδίων στη Χαλάστρα στον κόμβο που συνδέει την κοινότητα με την Εθνική Οδό.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ύψος της αερογέφυρας Χαλάστρας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί κάτοικοι, ενάντια στην κατασκευή νέων πλευρικών διοδίων στη Χαλάστρα στον κόμβο που συνδέει την κοινότητα με την Εθνική Οδό.

Η συγκέντρωση προγραμματίστηκε για τις 09.30 το πρωί με την παρουσία του δημάρχου των μελών του δημοτικού συμβουλίου των τοπικών συμβούλων φορέων καθώς και των πολιτών και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι.Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης οι δημοτικοί και οι τοπικοί σύμβουλοι ζητούν να μετακινηθούν τα διόδια των Μαλγάρων και να καταργηθούν τα διόδια της Χαλάστρας.

Ανάμεσα σε αυτούς που αντιδρούν και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας, ο οποίος από τον Ιούλιο του 2018 μέσω της Voria.gr είχε ζητήσει μεταφορά του σταθμού των πλευρικών διοδίων από τα Μάλγαρα και τη Χαλάστρα στο Κλειδί, ώστε 15.000 κάτοικοι του δήμου Δέλτα να μην «εγκλωβιστούν».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ