Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ ΑΓΩΓΟΥ

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα της οδού θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.

Έκτακτες εργασίες αποκατάστασης αρδευτικού αγωγού του Τ.Ο.Ε.Β. Μικρής Βόλβης επί της Επαρχιακής Οδού 15 (από τη συμβολή της με τον κόμβο Ρεντίνας – Εγνατίας Οδού έως τη συμβολή της με την Επαρχιακή Οδό 18 Βαμβακιάς – Αρεθούσας) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 25  έως και την Τετάρτη 26 Μαΐου.

Πιο αναλυτικά, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κοντά στο παρεκκλήσι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στην ανατολική έξοδο του οικισμού Μικρής Βόλβης από την Τρίτη 25/05/2021 έως και την Τετάρτη 26/05/2021 μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Κατ' εφαρμογή της σχετικής απόφασης της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα αυτό, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στα ανωτέρω οδικά τμήματα θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.

φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ