Τρίτη 9 Αυγούστου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΡΥΨΕΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες το πρωί στην Εγνατία Οδό για μεταφορά παράνομων μεταναστών - Βρέθηκαν κρυμμένοι σε πορτ μπαγκάζ οχήματος τέσσερις Σύροι.

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 24χρονου Αλβανού και ενός 36χρονου Έλληνα, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης για την παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, στην Εγνατία Οδό (ύψος κόμβου Κερδυλλίων), εντόπισαν να κινούνται δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα με οδηγούς τους συλληφθέντες, ένα εκ των οποίων είχε το ρόλο του προπομπού προκειμένου να ενημερώνει τους επιβαίνοντες στο δεύτερο για πιθανά σημεία ελέγχου από τις αστυνομικές αρχές.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του ενός οχήματος τέσσερις Σύροι που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ διαπιστώθηκε ότι οι δύο οδηγοί δε διέθεταν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Φωτογραφία αρχείου




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ