Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΔΙΔΥΜΟ ΕΛΑΦΡΟΧΕΡΗΔΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Οι παραπάνω συλλήψεις ήταν δύο από τις 12 συνολικά που πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία για περιπτώσεις κλοπών σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Καταστήματα και περίπτερο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έβαλαν στόχο ένας Μαροκινός και ένας Αλγερινός χθες τα ξημερώματα προκειμένου να αφαιρέσουν ό,τι αντικείμενο αξίας μπορούσαν.

Το δίδυμο των ελαφροχέρηδων κατέφερε να αρπάξει τρία κινητά τηλέφωνα και ένα πορτοφόλι, πριν συλληφθούν τελικά από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι παραπάνω συλλήψεις ήταν δύο από τις 12 συνολικά που πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία για περιπτώσεις κλοπών στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την ανατιμετωπίση της παραβατικότητας το περασμένο 24ωρο.

Ακόμα συνελήφθησαν δύο άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα, όπου μάλιστα ένας εξ αυτών είχε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για ναρκωτικά από την ανακρίτρια Αλεξανδρούπολης.

Ακόμα, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε επτά άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατάσχοντας ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, ενώ στο μέτωπο των λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθη ένα άτομο που είχε στην κατοχή του 110 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και τρεις συσκευασίες καπνού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ