Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ

Το δίκτυο αποχέτευσης έχει ήδη συνδεθεί με σταθμό βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων που έχει τεθεί σε λειτουργία, δίνοντας τέλος σε χρόνια προβλήματα.

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Αξιού αρχίζει να υλοποιείται με τη δημιουργία αποχετευτικού δικτύου στις κοινότητες Μαλγάρων και Κυμινών.

Η σύνδεση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων με το αποχευτικό δίκτυο, που απασχολούσε χρόνια τους κατοίκους και επιχειρηματίες οδεύει προς υλοποίηση έπειτα από τον σχεδιασμό του έργου από την διοίκηση του δήμου Δέλτα, που το έθεσε ψηλά στην ατζέντα.

«Είναι καιρός οι συνδημότες μας στον Αξιό να αποκτήσουν τα οφέλη του αποχετευτικού δικτύου που θα δώσει τέλος στην ταλαιπωρία τους» τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης υπογραμμίζοντας ότι επόμενος στόχος της διοίκησης του Δήμου και απολύτως εφικτός είναι η σύνδεση της περιοχής με το δίκτυο ύδρευσης της ΕΥΑΘ για καθαρό και πόσιμο νερό.

Το δίκτυο αποχέτευσης έχει ήδη συνδεθεί με σταθμό βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων που έχει τεθεί σε λειτουργία.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της ΔΕΥΑΔΔ στα Κύμινα έχει δημιουργηθεί γραφείο για την εξυπηρέτηση των δημοτών που θα καταθέσουν αίτηση για την ένταξη τους στο δίκτυο αποχέτευσης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΔΔ, Σπύρο Σταματάκη έχει εξασφαλιστεί ήδη χαμηλό κόστος στα τέλη σύνδεσης στο αποχετευτικό δίκτυο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ