Τρίτη 17 Μαΐου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΣΕΚΙΝΗ: «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΝΙΚΗΣΕ» - ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ (VID)

«Μου λέγανε όλοι "δεν θα τα καταφέρεις", αλλά η δύναμη της ψυχής μου νίκησε», λέει και συγκινεί η Σόνια Τσεκίνη, η πρώτη γυναίκα που τερμάτισε

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η πρώτη γυναίκα που τερμάτισε στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, Σόνια Τσεκίνη, που, παρά τις ακτινοβολίες στις οποίες υποβάλλεται εξαιτίας της μάχης της με τον καρκίνο, έτρεξε 42 χιλιόμετρα από την Πέλλα μέχρι και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια δήλωσε συγκλονισμένη από το επίτευγμά της και πως δεν θα άφηνε με τίποτα τον μαραθώνιο καθώς για αυτήν ήταν ένα στοίχημα.

«Δεν θα άφηνα με τίποτε αυτόν τον Μαραθώνιο, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα που έτρεξα στην Αθήνα. Μου λέγανε όλοι "δεν θα τα καταφέρεις", αλλά η δύναμη της ψυχής μου νίκησε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ερωτηθείσα για ποιους τρέχει σημείωσε πως το κάνει για την οικογένειά της που δεν την έχει αφήσει στιγμή αλλά και για όλους τους καρκινοπαθείς. «Τρέχω για την οικογένειά μου, τα παιδιά μου αλλά και για όλες τις γυναίκες που υποφέρουν. Τρέχω, επίσης, και όλον τον κόσμο που περνά καρκίνο», σημείωσε και πρόσθεσε: «Έχω δύο κορίτσια και η μεγάλη μού είπε σήμερα "ακόμα και αν δεν νιώθεις καλά είσαι νικήτρια"».

«Παρούσες ήταν όλες οι φίλες μου που περνάμε αυτή τη δυσκολία μαζί γιατί ακόμη δεν έχω ξεπεράσει την αρρώστια μου. Θέλω να δώσω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες να μην τα παρατάνε. Να δώσουμε δύναμη η μια στην άλλη», σημείωσε.

Τη Σόνια βράβευσε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ